Poliisikissa Aamu on saanut paljon kyselyitä, milloin se tulee käymään työpaikallaan Poliisimuseossa. Moni olisi halukas tapaamaan Suomen ensimmäisen ja ainoan poliisikissan.
 

Aamu ilmoitti Facebookissa poliisikissaopintojen olevan siinä vaiheessa, että ensimmäinen kenttäharjoitteluosuus voidaan varovaisesti toteuttaa. Tuo päivä koitti 10.10.2015. Ja Aamun sanoin: "Lauantaina olen siis työtehtävissä ja seuraan, että hommat sujuvat museossa niin kuin pitääkin".heti_polisiimuseon_ovella_valmiina
 


Kissakas hälytti paikalle Poliisimuseoon Elämää ja elämyksiä -blogin Pirkon. Hän kommentoi Kissakkaalle paikan päältä näin:

 

"Poliisikissa Aamu on amberkilpikonnatabby valkoinen norjalainen metsäkissa, värinsä ainoa Suomessa. Aamu on ollut yhdessä kissanäyttelyssä, jossa menestyi oikein hyvin. Ikää nyt 5,5 kuukautta ja tämä oli Aamun toinen käynti työpaikalla, Poliisimuseossa Tampereen Hervannassa. Poliisiammattikorkeakoulun kupeessa."
 


huiskan_kanssa_tyotehtavissa
 


Pirkko jatkaa näin:

"Aamu valloitti leikkisyydellään ja reippaudellaan vastaanottaen hienosti kävijöitä jo ovella. Aamu leikki paljon ja tutustui kissamaisesti kaikkiin paikkoihin, jahtasi ikkunoiden takana lenteleviä lehtiä ja tonki kukkaruukkua. Sturdissa Aamulla on leluna poliisiauto ja tietty hänellä on myös oma poliisikissahattu."


aamun_lakki


valilla_makoillen


poliisiauto_omasta_takaakukkaruukku_tutkimuksen_kohteena

 

Lisää kuvia ja myös videomateriaalia löydät Pirkon Elämää ja elämyksiä -blogin poliisikissasisältöisestä postauksesta

 

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita